معرفی انواع چراغ خطی روکار و توکار | نکات انتخاب بهترین چراغ خطی

انواع چراغ خطی

فهرست مطالب

استقبال روزافزون از انواع چراغ خطی یا لاینر نوری بعنوان یک منبع نور در طراحی های مدرن و مینیمال باعث تحول جدید در عرصه نورپردازی داخلی در فضاهای مسکونی، اداری و تجاری شده است. چراغ های خطی دارای ویژگی های منحصر بفردی همچون فرم پذیری، قابلیت سفارشی سازی ابعاد، قابلیت تنظیم توان نوری، تنوع مقاطع، زیبایی در عین سادگی می باشد.

چراغ های خطی که به آنها چراغ لاینر نیز می گویند، از انواع لوستر مدرن به شمار می آیند که در نورپردازی انواع ساختمان های تجاری، اداری و مسکونی کاربرد دارند. چراغ های ال ای دی یکی از انواع چراغ های خطی هستند که به دلیل ظاهر مدرن، مصرف انرژی کم و تامین نور کافی برای فضا مورد توجه طراحان و معماران زیادی قرار گرفته است.

از پرکاربردترین انواع چراغ خطی می توان به چراغ های خطی روکار و توکار اشاره کرد که هرکدام از آنها دارای مزایا و کاربردهای متنوعی هستند. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی این مدل لوستر بپردازیم:

انواع چراغ خطی روکار

انواع چراغ خطی روکار

یکی از دسته بندی های اصلی برای چراغ های خطی، چراغ خطی روکار می باشد. در نقاطی که نمی توان از چراغ های توکار استفاده کرد، بکارگیری چراغ های روکار گزینه مناسبی است. این مدل از لاینرهای نوری نور را به شکل یکنواخت و ملایم پخش کرده و خود  دارای انواع مختلفی است:

چراغ آویز خطی

انواع چراغ خطی روکار

امروزه به دلیل محبوبیت معماری مدرن، استفاده از چراغ آویز خطی مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. این مدل از لوستر به کمک تجهیزات مخصوص خود با فاصله از سقف متصل شده و ظاهری خاص و مدرن به فضا می بخشد. بدنه این چراغ ها از جنس آلومینیوم می باشد که موجب کنترل گرما و در نتیجه افزایش طول عمر چراغ ها می شود.

چراغ خطی سقفی

انواع چراغ خطی روکار

چراغ خطی سقفی از نظر ظاهری، شبیه به چراغ های خطی یا براکت های آویز هستند. تفاوتی که بین آنها وجود دارد این است که قاب چراغ های سقفی به سقف چسبیده و فاصله ای بین سقف و چراغ وجود ندارد. معمولا بدنه این چراغ ها نیز از آلومینیوم می باشد تا میزان گرما را کنترل کنند. امروزه از این چراغ ها در اکثر موارد با تکنولوژی SMD تولید می شوند و پخش نور گسترده تری دارند.

انواع چراغ خطی توکار

انواع چراغ خطی توکار

دسته بندی مهم دیگر برای چراغ های خطی که خود شامل چندین نوع می‌باشد، چراغ خطی توکار در مکان هایی که دارای سقف کاذب هستند و امکان ایجاد حفره درون سقف وجود دارد مورد استفاده قرار می گیرند.

چراغ خطی لبه دار

انواع چراغ خطی توکار لبه دار

چراغ خطی لبه دار که به آن چراغ فریم دار یا قاب دار نیز می گویند، دارای کاربرد گسترده‌ در سبک‌های مختلف نورپردازی و ظاهری زیبا می باشند. این چراغ ها به راحتی قابل نصب می باشند و برای نصب به حفره کوچکی نیاز دارند. همچنین وزن سبک و نوردهی مناسبی از ویژگی های شاخص این محصول می باشد.

چراغ خطی بدون فریم

چراغ‌ خطی بدون فریم علاوه بر این که در دسته بندی لامپ های LED قرار داشته و بازده نوری بالایی دارند، دارای بدنه ای مستحکم از جنس آلومینیوم اکسترود می باشند که در اندازه های مختلف به تولید رسیده است. وجود این تنوع دست طراحان را در هماهنگی این چراغ ها با انواع دکوراسیون باز می گذارد.

چراغ خطی توکار دفنی

انواع چراغ خطی توکار دفنی

چراغ های توکار دفنی اکثرا در فضاهای بیرونی و محوطه های باز کاربرد دارد. این نوع چراغ ها از مقاومت بالایی در برابر گرد و غبار و استحکام بالایی در برابر صدمات فیزیکی برخوردارند. همچنین توانایی تحمل وزن بالا را دارند و به همین دلیل می توان از آنها برای روشنایی خیابان ها یا جاده های محل عبور وسایل نقلیه استفاده کرد.

چراغ خطی نواری

چراغ خطی نواری به دلیل ویژگی های منحصر بفرد باعث جلب رضایت اکثر مشتریان فروشگاه اینترنتی لوستر دی وای دی قرار گرفته است. اکثر این چراغ ها با اندازه‌های از پیش تعیین شده و به شکل‌های ثابتی به فروش می‌رسند، اما وجه تمایز این تجهیزات انعطاف پذیری بیشتر و نورپردازی بهتر آنها در مقایسه با سایر انواع چراغ های خطی است.

چراغ خطی آویز

چراغ خطی آویز

این چراغ ها از نظر سیستم روشنایی با چراغ های دیگر تفاوتی ندارند. تنها تفاوت آنها در سیستم نصب به صورت آویز است که این سیستم کاربردهای مخصوص خود را دارد. در مکان هایی که سقف های مرتفع دارند، برای نورپردازی مناسب  ناچار به استفاده از چراغ های بیشتری خواهیم بود. استفاده از چراغ خطی آویز راه حلی هوشمندانه برای کاهش تعداد چراغ ها و هزینه های مصرف انرژی در کنار زیباسازی محیط می باشد.

ساختار این چراغ ها به گونه ای است که می توان آنها را به راحتی از محل نصب باز کرد و در محلدیگگری نصب نمود. بنابراین برای جابه جایی و نصب مجدد نیاز ب صرف هزینه نخواهد بود.

ظاهر زیبا و مینیمال چراغ خطی آویز باعث استفاده از آن در سبک های مختلف دکوراسیون می باشد.  امکان استفاده از این چراغ ها در اتاق جلسات و بالای میزهای کنفرانس، کانتر، جزیزه آشپزخانه، لابی هتل ها و مجتمع های تجاری، کافه و رستوران ها و… فراهم می باشد. این نوع چراغ آویزها در طرح های متنوع صاف، طرحدار، منحنی و… تولید می شوند که بکارگیری آنها به محیط جذابیتی دو چندان می بخشد.

این چراغ ها باید کاملا هوشمندانه و طبق اهداف خاص طراحی بکار برده شوند، چراکه بدلیل آویزان بودن آنها، ممکن است مناسب هر فضایی نباشد و به مرور زمان، زیبایی سایر بخش های دکوراسیون را تحت تاثیر قرار دهند.

کاربرد‌های انواع چراغ خطی

در بخش قبلی مقاله به بررسی انواع مختلف چراغ ها و ویژگی های آنها پرداختیم. حال در این قسمت کاربرد این چراغ ها را در بخش های مختلف بیان می کنیم تا با دید بازتر بتوانید از آنها برای نورپردازی بهره ببرید:

نمای ساختمان

کاربرد‌های انواع چراغ خطی

نورپردازی نمای ساختمان بخشی است به چراغ‌هایی با طول عمر بالا،‌پخش نور مناسب و مقاومت بالا در برابر آلاینده‌ها و حتی آسیب‌های فیزیکی نیاز دارد. امروزه با توجه به این که در معماری داخلی و حتی خارجی اکثر آپارتمان‌ها از سبک مدرن و مینیمال استفاده می شود، بکارگیری چراغ‌های خطی در نما رواج زیادی یافته است. برای نورپردازی نمای ساختمان می توان از انواع چراغ های توکار معمولی و یا حتی چراغ های خطی رشته ای بهره گرفت.

سقف ساختمان مسکونی

تمام بخش های ساختما‌های مسکونی به نورپردازی و روشنایی مناسب نیاز دارند. این نیاز باعث می شود تا طراحان برای نورپرداز ی هایی که قصد دارند برای این بخش ها اجرا کنند به انواع چراغ‌ خطی روی بیاوند.

مطلب پیشنهادی: نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف | 6 ترفند کاربردی + بررسی اشتباهات رایج نورپردازی

سقف آشپزخانه

کاربرد‌های انواع چراغ خطی

نورپردازی جزیره آشپز‌خانه اهمیت زیادی دارد. چراکه تاثیر بسزایی در روحیه افراد و احساس فضا می گذارد. یکی از انواع چراغ خظی که برای نورپردازی آشپزخانه استفاده می گردد و محبوبیت زیادی دارد، چراغ خطی روکار آویز است که علاوه بر ظاهری جذاب و مدرن،نورپردازی مطلوب و مناسبی را بررای فضا فراهم می کند.

سقف اتاق خواب

کاربرد‌های انواع چراغ خطی

امروزه سبک دکوراسیون اتاق خواب اکثرا به سمت سبک های مدرن و مینیمالیستی پیش می رود. یکی از اجزای ثابت در طراحی این فضاها، لاینرهای نوری هستند که کاربردهای دکوراتیو و تامین نور زیادی دارند. از چراغ‌های خطی رشته ای در حاشیه سقف اتاق خواب بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث می‌شود نور به شکل ملایم و بدون خیرگی در اتاق پخش شود.

انتخاب بهترین انواع چراغ خطی برای سقف

در انتخاب بهترین لاین نوری برای سقف، نیازهای نورپردازی فضا باید بطور کامل مشخص شوند. علاوه بر این، برخی دیگر از عوامل مهم در خرید چراغ های خطی وجود دارد که با در نظر داشتن آنها انتخاب بهتری می توانید داشته باشید و دکوراسیونی بی نظیر خلق کنید:

  • تعیین نیازهای نورپردازی فضا
  • تعیین نیاز به نور یکنواخت یا ملایم
  • تعیین دقیق ابعاد و طرح داخلی فضا
  • انتخاب اندازه چراغ ها و قدرت نورپردازی آنها
  • تعیین ابعاد فضا و محاسبه نیاز به نور بر اساس ابعاد فضا
  • توجه به محدودیت‌های رنگ و شدت نور
  • انتخاب لاین نوری با رنگ و شدت نور مناسب

در نهایت، با مشاوره تیم تخصصی در فروشگاه اینترنتی لوستر دی وای دی و در نظر گرفتن نیازها و سلیقه‌های شخصی، می‌توان انواع چراغ خطی مناسب را انتخاب کرد.

و در پایان…

انواع چراغ خطی دارای کاربردهای گسترده‌ در طراحی مینیمال هستند. این مدل لاینرهای نوری، دو کاربرد مهم تامین روشنایی و دکوراتیو را در کنار هم دارند و قابل نصب در سقف، دیوار یا کف می باشند. در این مقاله همچنین به بررسی دو دسته بندی مهم چراغ های روکار و توکار و انواع مختلف آنها پرداختیم. شما عزیزان در صورت تمایل می توانید چراغ های خطی را در تنوع گسترده از فروشگاه دی وای دی با بهترین قیمت و تضمین کیفیت خریداری کنید.

در صورتی با خواندن این مطلب هنوز سوالاتی درباره خرید انواع چراغ خطی برایتان باقی مانده است می‌توانید آن‌ها را با ما درمیان بگذارید.

05137133710

09152100525

سوالات متداول انواع چراغ خطی

آیا برند انواع چراغ خطی بر کیفیت قطعات آن تاثیرگذار است؟

برندهای معتبر بازار برای فروش بیشتر و جلب رضایت مشتری همواره از بهترین متریاال در تولید محصولات خود استفاده می کنند. شما با خرید بهترین مارک چراغ خطی می‌توانید در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنید. در صورتی که خرید خود را از برندهای مطرح بازار انجام دهید، به دلیل ارائه گارانتی نیاز به خریداری مجدد لامپ یا قطعات دیگر آن نیست.

انواع چراغ خطی LED  ‌نسبت به سایر لامپ‌های خطی یا لامپ های قدیمی و مهتابی، از کیفیت و شار نوری بهتر، ظاهر زیباتر و طول عمر بالاتری برخوردارند. همچنین تنوع و انعطاف‌پذیری بالای این مدل‌ها باعث محبوبیت‌ در پروژه‌های ساختمانی مختلف شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات