اسم انواع لوستر را یاد بگیر! (معرفی 17 مدل پرطرفدار)

انواع لوستر

فهرست مطالب

تاثیر و نقش روشنایی در افزایش زیبایی دکوراسیون خانه انکار نشدنی است. حتی اگر از بهترین وسایل و لوازم در چیدمان خانه خود کمک بگیرید، بدون وجود نور و روشنایی جلوه دلخواه شما را نخواهند داشت. اینجاست که بحث بکارگیری لوسترها پیش می آید. تاثیر استفاده از انواع لوستر بعنوان نمادی از ظرافت، تجملات و شکوه را در دلنشین تر شدن فضای خانه دست کم نگیرید. لوسترها با طرح های متنوع و خاصی که دارند از جمله لوستر مدرن، کلاسیک و روستیک، حتی در صورت خاموش بودن چراغ ها نیز، نقش خود را در زیباسازی فضا ایفا میکنند.

لوسترها از مهم‌ترین عناصر روشنایی در دکوراسیون داخلی هستند که علاوه بر تأمین نور کافی، جلوه‌ای زیبا و چشمگیر به فضا می‌بخشند. انتخاب یک لوستر مناسب به تکمیل دکوراسیون داخلی و ایجاد فضایی مجلل کمک می کند. برای انتخاب اصولی، ابتدا باید با انواع لوسترها آشنا شده و سپس با توجه به سبک دکوراسیون و چیدمان خانه و اتاق های خود محصول متناسب را خریداری نمایید.

در این مقاله، به معرفی جامع دسته بندی انواع لوستر، ویژگی‌های هر کدام و نکاتی برای انتخاب مناسب خواهیم پرداخت.

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

لوستر ها با توجه به خصوصیات مختلفی که دارند در دسته بندی های مختلف قرار می گیرند. یکی از این دسته بندی ها، طراحی و سبک لوستر می باشد. لوسترها دارای طراحی و سبک های گوناگونی هستند که بر همین اساس می توان آنها را برای فضاهای مختلف خانه و سبک های متفاوت دکوراسیون برگزید.

لوستر کلاسیک

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

رایج ترین سبک لوستر در انواع لوسترهای کریستالی، لوستر کلاسیک می باشد که اکثرا در کاخ ها و عمارت های مجلل دیده می شود. این سبک لوستر با کریستال هایی در رده های کیفی مختلف از جمله دست ساز، تراش دستی، ماشین ساز و تراش ماشینی تزئین می شوند.

لازم به ذکر است لوسترهایی با سبک کریستالی از انواع فریم با سایز و جنس های مختلف تولید می شوند که پاسخگوی سلیقه های متفاوت است. ویژگی مشترک بین همه لوسترهای کریستالی، وجود کریستال های درخشان و چشمگیر در تمامی این لوسترها می باشد.

لوسترهای روستیک

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

یکی دیگر از سبک های مختلف لوستر، سبک لوستر روستیک است که یادآور خانه های قدیمی و چوبی روستا می باشد. این سبک لوستر الهام گرفته از طبیعت است و طرفداران خاص خود را دارد. شاخصه لوسترهای سبک روستیک و قدیمی، وجود عناصر طبیعی هستند. به همین دلیل از مواد طبیعی مانند انواع چوب از جمله چوب حصیری و در برخی موارد شاخ حیوانات استفاده می شود.

مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید لوستر حصیری | راهنمای انتخاب سایز

لوسترهای شیشه ای طرح دار

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

این لوسترها از شیشه های طرح دار دکوراتیو تولید شده که زیبایی چشمگیری دارند. معمولا شیشه های مورداستفاده در ساخت این لوسترها دارای ساختار هندسی و رنگ های بسیار زیبایی هستند که معمولا یک ته رنگ برنزی یا شامپاینی نیز به آنها افزوده شده است. در مدل هایی که کمی مدرن تر هستند، لوسترها رنگ نقره ای خش دار دارند که زیبایی بی نظیری را به آنها هدیه داده است.

لوستر ویکتوریایی

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

یکی از قدیمی ترین انواع لوستر، لوسترهای ویکتوریایی است که در کاخ های انگلستان مشاهده می شوند. لوستر ویکتوریایی نمایانگر معماری گذشته است. این لوسترها دارای قطعات گوی مانند و فریم های منحنی دار هستند که با پارچه پوشانده می شوند. در ساخت این لوسترها به جزئیات توجه ویژه ای شده است و زیبایی تاریخی فوق العاده ای دارند. این ویژگی باعث شده است که لوسترهای ویکتوریایی پس از گذشت سالیان سال نیز همچنان از زیباترین و پر استفاده ترین لوسترها شناخته شوند.

لوستر مدرن و مینیمال

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

لوستر مدرن از جمله لوسترهای پرطرفدار در دکوراسیون خانه است. این سبک برای طرفداران ساده زیستی گزینه ای ایده آل به حساب می آید. متریال مورداستفاده در این لوسترها به قدری ساده و زیبا هستند که هیچوقت از مد نمی افتند و زیبایی و جذابیت خود را  تا مدت ها حفظ می کنند. لوسترهای مدرن و مینیمال انتخابی مناسب برای خانه هایی هستند که سبک دکوراسیون مدرن دارند.

این لوسترها جزئیات زیادی ندارند و از خطوط ساده و رنگ بندی های تک رنگ تشکیل می شوند. به دلیل طراحی مدرن این لوسترها، برخی از آنها مجهز به سیستم کنترل از راه دور هستند و میتوان آنها را با ریموت یا گوشی هوشمند تنظیم کرد.

مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید لوستر ریموت دار| معرفی جدیدترین مدل ها

لوسترهای سبک صنعتی

انواع لوستر بر اساس طراحی و سبک

از دیگر انواع سبک های لوستر، سبک صنعتی می باشد که خصوصیاتی مانند چوب های احیا شده، روکش های آهنی و نورهای درون محفظه می باشد. این لوسترها علاوه بر کاربردی بودن، از لحاظ بصری نیز بسیار جذاب هستند.

انواع لوستر بر اساس جنس بدنه

یکی دیگر از دسته بندی های لوستر، دسته بندی بر اساس جنس بدنه می باشد. لوسترها با استفاده از متریال های مختلفی از جمله برنز، چوب، فلز و … تولید می شوند که هرکدام کاربردهای متنوعی دارند:

لوستر برنزی

انواع لوستر بر اساس جنس بدنه

از گذشته تا به امروز از برنز در صنایع مرتبط با دکوراسیون استفاده های زیادی شده است. این فلز به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و خوردگی، بعنوان گزینه ای ایده آل برای نواحی جغرافیایی مختلف می باشد. در حال حاضر لوسترهای برنزی در اشکال، حجم و ارتفاع مختلف برای انواع سلیقه ها در دسترس می‌باشد.

برخی افراد به دلیل کم نور بودن لوستر های برنزی علاقه زیادی به آنها ندارند. به همین دلیل پیشنهاد می شود این لوسترها را به همراه کلاهک یا لاله استفاده کنید تا از نور خیره کننده آن بهره مند شوید.

لوستر فلزی

انواع لوستر بر اساس جنس بدنه

لوستر فلزی به آن دسته از انواع لوستر می گویند که با استفاده از فلزاتی مانند آهن، آلومینیوم، برنج و… ساخته می شود. این نوع لوستر در طرح ها و نقش های متفاوت تولید و قابل استفاده در انواع مکان و دکوراسیون های مختلف است و از این لحاظ محدودیتی وجود ندارد.

مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید انواع دیوارکوب فلزی | نکات مهم قبل از انتخاب

لوستر چوبی

انواع لوستر بر اساس جنس بدنه

امروزه به دلیل استقبال روزافزون از انواع دکوراسیون مدرن، لوسترهای مدرن در طراحی های مختلف و متنوع نیز جایگاه ویژه ای در بازار به وجود آورده‌اند. از محبوب‌ترین انواع لوستر مدرن، می‌توان به لوستر چوبی اشاره کرد. این لوستر در فضاهای مختلف خانه از جمله اتاق خواب، آشپزخانه و راهرو‌ها قابل استفاده می باشد.

لوستر کریستالی

انواع لوستر بر اساس جنس بدنه

لوستر کریستالی متناسب با اکثر سلیقه ها ساخته می شود و به دلیل تنوع در جنس کریستال ها، می‌تواند قیمت‌های مختلفی داشته باشد. کریستال های موجود در لوستر متشکل از سرب، شیشه و پلاستیک است که هرچقدر میزان سرب موجود در کریستال‌ها بیشتر باشد، کیفیت کریستال‌ها نیز بالاتر بوده و از درخشش بیشتری برخوردارند. معمولاً کریستال‌های ساخت کشور چک و اتریش، سرب بیشتری دارند.

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

محل استفاده لوستر از جمله نکاتی است که در هنگام انتخاب انواع لوستر باید در نظر گرفته شود:

لوستر ناهار خوری یا لاینر

این لوسترها برای روشن کردن فضاهای غذاخوری طراحی شده و روشنایی خاصی به محیط می بخشند. این لوسترها در طراحی های مختلف و با متریال گوناگون تولید می شوند و در اشکال مختلف گرد، شاخه ای یا لاینر می باشند.

لوستر اتاق خواب

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

لوستر اتاق خواب معمولا از نظر اندازه کوچک‌تر از سایر لوسترها هستند و به عنوان نقاط کانونی عمل می‌کنند. این لوسترها نور را به شکل ملایم در محیط پخش کرده و محیطی دنج و آرامش بخش ایجاد می کنند. این محصولات به دلیل تنوع گسترده در طرح و ابعاد، قابلیت سازگاری با سایر المان ها و دکوراسیون های مختلف می باشند.

لوستر بخش ورودی

این لوسترها به شکل آویز در بخش ورودی خانه نصب شده تا به محض ورود نگاه هر بیننده ای را به خود جذب کنند و در عین حال ظرافتی را به بخش ورودی منزل اضافه کنند.

لوستر پذیرایی

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

لوستر پذیرایی معمولا در ابعاد بزرگ و شکیل برای افزایش زیبایی و روشنایی فضای خانه عمل می‌کند. این لوسترها در مرکز سالن پذیرایی به عنوان نقطه‌ کانونی عمل می کنند و به صورت ست و جفت قابل استفاده می باشند. انتخاب این لوسترها باید با توجه به سبک دکوراسیون و متراژ فضا انجام شود تا نهایت سازگاری را با این محیط داشته باشند.

لوستر دیوارکوب

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

لوسترهای دیواری در انواع دیوارکوب کلاسیک، مدرن و فانتزی موجود است که اغلب بعنوان مکمل روشنایی در کنار لوسترهای اصلی مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات روشنایی جذاب بر روی دیوار نصب شده و روشنایی دکوراسیون شما را تکمیل می‌کنند.

لوستر سقفی

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

لوسترهای سقفی معمولا آویز نیستند و ارتفاع کمی دارند. این لوسترها مستقیما به سقف نصب می شوند و برای آشپزخانه، اتاق خواب و راهروها مناسب می باشند. لوسترهای سقفی در سایزها و متریال مختلف تولید شده تکمیل کننده نورپردازی در دکوراسیون داخلی منزل شما می باشند.

لوستر آویز

انواع لوستر بر اساس محل استفاده

این نوع لوستر اغلب در طراحی دکوراسیون مدرن منازل مورد استفاده قرار می گیرد و از جنس‌های متفاوتی ساخته می‌شود. انواع لوستر برنزی، چوبی و کریستالی به صورت آویز موجود است که پاسخگوی نیازها و سلیقه های مختلف می باشد. به طور کلی، لوسترهای آویز به دو دسته تقسیم می شوند که هرکدام از دسته ها دارای تنوع گسترده ای می باشند. دسته اول لوسترهای آویز مخصوص سقف های مرتفع و دسته دوم لوسترهای مخصوص سقف های کم ارتفاع می باشد.

مطلب پیشنهادی: راهنمای جامع انتخاب بهترین لوستر برای سقف کوتاه

نکات قابل توجه در انتخاب انواع لوستر

  • اندازه و ابعاد: توجه به ابعاد لوستر در انتخاب آن اهمیت ویژه ای دارد. لوستر باید متناسب با متراژ فضا انتخاب شود تا با محیط همخوانی داشته باشد. لوسترهای بزرگ برای فضاهای وسیع با سقف های مرتفع و لوسترهای کوچک برای محیط‌های محدودتر مناسب‌ هستند.
  • سبک دکوراسیون: لوسترها یکی از تجهیزاتی هستند که در تکمیل دکوراسیون داخلی از آنها استفاده می شود. بنابراین هماهنگ بودن لوستر با سبک دکوراسیون داخلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
  • رنگ و جنس متریال: توجه به جنس و رنگ لوستر نیز از جمله عواملی است که در هنگام خرید باید در نظر داشت. رنگ لوستر باید با رنگ سایر المان های خانه سازگار باشد.
  • نوع نورپردازی: مقدار نوردهی لوستر باید متناسب با نیاز فضا باشد. بطور مثال از لوسترهای بزرگ و پر نور نمی توان برای فضاهایی همچون اتاق خواب استفاده کرد.
  • ارتفاع سقف: برای سقف‌های با ارتفاع زیاد بهتر است از لوسترهای چندطبقه و آویز استفاده کرد تا در این فضا بیشتر به چشم بیایند. برای سقف‌های کوتاه نیز می توان از مدل های لوستر سقفی و فلت بکارگرفت تا در عین اشغال فضای کم، نورپردازی مطلوبی برای فصا فراهم کنند.

و در پایان…

در این صفحه از وب سایت فروشگاه اینترنتی لوستر دی وای دی، ما اطلاعات جامعی در رابطه با انواع لوستر، دسته بندی ها و خصوصیات هرکدام در اختیار شما قرار دادیم. لوسترها آن دسته از وسایل روشنایی هستند که به خانه شما روح و حس زندگی میبخشند.  پس بهتر است در انتخاب آنها نهایت دقت را داشته باشید تا بتوانید دکوراسیونی ایده آل خلق کنید. ما در این راه همراه شما هستیم تا در مسیر ساختن و چیدن خانه رویائی شما با ارائه محصولاتی باکیفیت و منحصر بفرد یاری تان کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات