نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف | 6 ترفند کاربردی + بررسی اشتباهات رایج نورپردازی

نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

فهرست مطالب

نورپردازی در سقف یکی از مهمترین عوامل در تزئین دکوراسیون داخلی و افزایش روشنایی در منزل است. امروزه برخی از ساختمان های مدرن با محدودیت فضا و ارتفاع کوتاه سقف مواجه هستند. از جمله راهکار های موثر برای روشن تر و بزرگ تر نشان دادن فضا، نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف می باشد. این نوع نورپردازی انعطاف‌پذیری، تنوع گسترده، اجرای آسان و مقرون به صرفه دارد و به همین دلیل از محبوبیت خوبی برخوردار است. در نورپردازی سقف بدون کناف، این امکان فراهم است که بدون ایجاد تغییرات ساختاری بزرگ در سقف، فضایی دلنشین و نورانی ایجاد شود.

برخی از افراد فکر می کنند برای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف انتخاب های محدودی دارند؛ اما با کمی خلاقیت می توان بدون وجود سقف کاذب نیز فضایی روشن و دلپذیر ایجاد کرد. به این منظور می توان از انواع لوستر مدرن، هالوژن ها و چراغ های خطی، استفاده کرد. انتخاب صحیح تجهیزات نورپردازی سقف پذیرایی بدون نیاز به کناف، به زیبایی ظاهری و احساس تجربه بهتر در فضا کمک می کند. در ادامه این مقاله از فروشگاه اینترنتی لوستر دی وای دی با ما همراه باشید تا با ترفندهای مربوط به نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف آشنا شده و با اجرای آن اتاق نشیمن خود را به فضایی لوکس و دلنشین تبدیل کنید.

مطلب پیشنهادی: لوستر پذیرایی | خرید جدیدترین و متنوع ترین طرح ها

چرا نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف محبوب است؟

چرا نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف محبوب است؟

یکی از مهمترین دلایلی که باعث محبوبیت نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف می شود، انعطاف پذیری بالا و هزینه های پایین تر آن نسبت به نصب سقف های کناف دار می باشد. این روش نورپردازی این امکان را برای شما فراهم می کند تا سقف های ساده و بدون تزئینات خود را به کمک نورپردازی های مدرن و شیک به یک اثر هنری ماندگار تبدیل کنید. برای این کار می توانید از انواع چراغ خطی و آویز و ریسه های LED بکار ببرید.

علاوه بر این، به کمک روش نورپردازی سقف بدون کناف می توانید ابعاد محیط را کوچک تر یا بزرگ تر از اندازه واقعی نشان دهید. طراحان با این روش می توانند فضا را مطابق با نظر و سلیقه مشتری بهینه سازی کنند.

ترفندهای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

اصل مهم در نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف این است که نباید فضای زیادی را برای روشنایی تحت الشعاع قرار دهیم. این امر به این دلیل است که سقف های سنتی دارای جلوه ساده و بدون گوشه و زوایای خاصی هستند. به همین منظور می توان گفت، نورپردازی سقف های ساده به حساسیت و دقت بیشتری نسبت به سایر سقف ها نیاز دارند. نورپردازی این سقف ها با رعایت قواعد و استفاده از منابع نوری مناسب می تواند بسیار کارآمد و تاثیرگذار باشد.

استفاده از انواع لوستر

ترفندهای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

لوسترها بعنوان انتخابی همیشگی برای نورپردازی در دکوراسیون داخلی هستند. انواع مختلف لوسترها در مدل و طرح های گوناگونی طراحی و تولید شده تا دست شما در انتخاب آنها متناسب با دکوراسیون باز باشد. نکته جالب در استفاده از لوسترها این است که حتی در صورت خاموش بودن نیز بعنوان یک عنصر دکوراتیو در محیط داخلی به حساب می آیند. از دیگر مزایای بالقوه لوسترها این است تمام فضای محیط را به طور یکسان روشن می کند.

نکته: برای جذابیت بیشتر لوسترها می توان از لامپ های شمعی یا لامپ فیلامنت استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی: معرفی انواع لوستر| آشنایی با 17 مدل پرطرفدار

پنل های سقفی

ترفندهای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

نورپردازی سقف پذیرایی بوسیله پنل‌های سقفی، از تکنیک‌های مدرن نورپردازی سقف بدون کناف می‌باشد.این پنل‌ها معمولا در سقف‌های کاذب و یا کناف کاری نصب می شوند. ولی از برخی مدل‌های آنها می‌توان در سقف‌های پذیرایی ساده نیز استفاده نمود.

نورپردازی این پنل ها در سقف های کناف دار بوسیله لامپ های هالوژن انجام می شود، اما بعضی از مدل های پنل سقفی را می توان برای سقف های معمولی نیز به کار برد. از رایج ترین این پنل ها می توان به انواع چراغ سقفی روکار اشاره کرد که بر روی سقف متصل و نصب می شوند.

چراغ دکوراتیو

ترفندهای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

معمولاً نورپردازی سقف به چند منظور اجرا می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها، نورپردازی برای تامین روشنایی عمومی و نورپردازی تزئینی است. هدف نورپردازی عمومی ایجاد یک نور سراسری، یکدست و ملایم در فضای نشیمن و پذیرایی می باشد. اما در نورپردازی تزئینی، بیشتر جنبه زیباسازی و دکوراتیو بودن اهمیت دارد و از لحاظ روشنایی، بخش های کمتری را پوشش می دهد.

برای سقف های ساده و بدون کناف می توان از چراغ های سقفی لوکس، چراغ های سقفی حباب دار و… بعنوان یک منبع نوری تزئینی و زیبا استفاده کرد. از دیدگاه زیبایی شناسی، نصب چراغ های دکوراتیو برروی سقف های ساده، نمایی ایده آل و مینیمال خلق می کند.

ریسه‌های ال ای دی

ترفندهای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

نورپردازی بوسیله ریسه ال ای دی، از روش های مدرن برای نورپردازی تزئینی سقف می‌باشد. انواع مختلف این تجهیزات نوری، شامل ریسه‌های سوزنی، ریسه شلنگی (شلنگ نوری) و ریسه‌های نئون فلکسی بوده که هرکدام زیبایی و جذابیت خاص خود را دارند. اگر سقف شما دارای گچبری باشد، می توانید از ریسه نئون فلکسی در گوشه‌ها و زوایای آن یک نور خطی و مخفی زیبا ایجاد کنید. جذابیت ظاهری این ریسه ها در این است که نور خیره کننده و مستقیم ندارند و به صورت هاله ای از نور به نظر می رسند. بهترین محل نصب برای ریسه نئون فلکسی، فضای بین دیوار و سقف، محل اتصال سقف و ستون و فضاهای این چنین می باشد.

چراغ‌های خطی: انتخابی جذاب و هوشمندانه

نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف با نصب چراغ خطی یا چراغ لاینی از جذاب ترین ترفندها برای تامین روشنایی و در عین حال تزئین دکوراسیون است. چراغ های خطی در سه نوع روکار، توکار و آویز موجود است که بسته به نوع نصب با هم متفاوت اند. چراغ های توکار از پرطرفدارترین نوع چراغ های خطی هستند که برای نصب آنها نیاز به شکافتن و برداشتن قسمتی از سقف است. در صورتی که تمایل به شکافتن سقف ندارید می توانید از نوع آویز و روکار این چراغ ها استفاده کنید.

نکته قابل توجه: از چراغ های آویز یا لاینری نباید برای سقف های کوتاه استفاده کنید. مگر اینکه بخواهید در قسمت بالای میز ناهار خوری نصب شوند. در مقابل برای سالن هایی که سقف بلندی دارند، استفاده از چراغ های آویز علاوه بر زیبایی محیط، به پخش نور بهتر نیز کمک خواهند کرد.

مطلب پیشنهادی: راهنمای جامع خرید لوستر بالای میز ناهارخوری| معرفی 12 مدل پرطرفدار

چراغ‌ های ریلی مدرن

ترفندهای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

با استفاده از چراغ ریلی مدرن برای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف، می توانید نور را به هر قسمت سقف که مایلید حرکت دهید. ساختار این چراغ ها به این صورت است که چندین چراغ کوچک در کنار هم بر روی یک ریل قرار گرفته و در جهت های دلخواه قابل جابه جایی هستند. با نصب این چراغ ها، نورپردازی خلاقانه و مدرن برای سقف ساده پذیرایی خود به ارمغان آورید.

اشتباهات رایج در نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف

در صورتی که نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف به درستی اجرا نشود، نتیجه کار بی روح و ناکارآمد خواهد بود. سه عامل مهم در اجرای این نورپردازی که عدم توجه به آن زیبایی محیط را تحت تاثیر قرار می دهد را بیان خواهیم کرد تا دکوراسیون شما قربانی این خطاها نشود.

  • نورپردازی یکنواخت: نور یکدست و بدون کنتراست باعث می شود فضا خسته کننده بنظر بیاید. ترکیب منابع نوری با شدت و زوایای مختلف در فضا، به تقویت حس عمق و بعد در فضا کمک می کند. به این منظور می توانید از هالوژن های نقطه ای، نور مخفی و چراغ های دیواری برای ایجاد تعادل نوری کمک بگیرید.
  • انتخاب محل نصب اشتباه: نصب منابع نوری در نقاط نامناسب، باعث ایجاد سایه های ناخوشایند در بخش های مهم دکوراسیون می شود. برای جلوگیری از این اتفاق می توانید پیش از اجرا، چیدمان نور را بر اساس کاربری فضا طراحی کنید. بطور مثال در نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف، از نورهای تاکیدی برای برجسته سازی المان های تزئینی مانند تابلوها یا قفسه ها استفاده کنید.
  • عدم توجه به عوامل انعکاس نور: مواد و رنگ‌های مختلف، در نحوه بازتاب نور تاثیر ویژه ای دارند. همچنین، استفاده از نورهای زیاد با تابش شدید بر روی سطوح براق، باعث ایجاد خیرگی شده و چشم را اذیت می کند. برای نورپردازی موثرتر می توانید برای سقف های سفید و دیوارهای روشن از نورهای گرم استفاده کنید و صمیمیت بیشتری در فضا ایجاد کنید.

جمع‌بندی

نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف بعنوان راهکاری خلاقانه و کاربردی برای تزئین فضا می باشد. با انتخاب منابع نوری درست و اصولی و ترکیب آن با تکنولوژی های مدرن، محیطی دلنشین و متناسب با سبک زندگی ایجاد خواهید کرد. چه برای نورپردازی سقف پذیرایی، چه برای آشپزخانه و یا هر فضای دیگر، اصل مهمی که باید در نظر داشته باشید، هماهنگی بین نور و دکوراسیون است. با استفاده از نورهای نقطه ای، هالوژن، نور مخفی و سیستم های هوشمند می توانید بدون نیاز به کناف جلوه ای زیبا و چشمگیر در سقف خود ایجاد کنید.

اگر شما نیز تجربه ای در اجرای نورپردازی سقف پذیرایی بدون کناف دارید، خوشحال می شویم ایده های خود را با ما به اشتراک بگذارید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مقالات